Ik ben Marlies Boxum. Ik woon met mijn man en onze 2 tienerdochters in Heerde. Ik houd van buiten zijn, wandelen en tuinieren. En ook van fotografie, muziek en podcasts luisteren, zonlicht en een mooi gesprek.

Ik was hard op weg naar mijn tweede burn-out toen ik er voor koos om een coachtraject te gaan volgen. Dit heeft voor mij een wezenlijke verandering gebracht. Dit is mijn drijfveer om nu ook aan andere vrouwen mee te willen geven.
Ik ben een gediplomeerd TotalBalance coach. Dit in combinatie met mijn werkervaringen in zorg en welzijn, hebben mij ertoe gebracht mijn coachpraktijk Stap te beginnen.

Thema's die mij nauw aan het hart liggen zijn: identiteit, patronen doorbreken, burn-out, spanning, angst, autisme, faalangst en hooggevoeligheid.

Naast Stap, ben ik ik ook werkzaam bij LUME een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting!