Ik ben Marlies Boxum. Ik woon met mijn man en onze 2 tienerdochters in Heerde. Ik houd van buiten zijn, wandelen en tuinieren, van fotografie en het luisteren van muziek en podcasts, van zonlicht en een mooi gesprek. In het dagelijks leven werk ik 3 dagen per week in een zeer diverse functie in het onderwijs leercentrum van een middelbare school.

Ik was een paar jaar geleden hard op weg naar mijn tweede burnout toen ik er voor koos om een coachtraject te gaan volgen. Dit heeft voor mij een wezenlijke verandering gebracht. Dit is mijn drijfveer om nu ook aan andere vrouwen mee te willen geven.
Ik ben een gediplomeerd TotalBalance coach. Dit in combinatie met mijn werkervaringen in zorg en welzijn, hebben mij ertoe gebracht mijn coachpraktijk Stap te beginnen.

Thema's die mij nauw aan het hart liggen zijn: identiteit, patronen doorbreken, burn-out, spanning, angst, autisme, faalangst en hooggevoeligheid.

Ik ben betrokken bij LUME een beweging van vrouwen wereldwijd die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Klein en praktisch, maar tegelijkertijd; met lef en vol verwachting! Hiervoor heb ik al meerdere keren de inhoud van het jaarlijks landelijk VUURevent (in samenwerking met Arise) mogen bedenken en ook als spreekster mogen verzorgen.