Stof tot nadenken

Naast coaching, verzorg ik ook de training Stof tot nadenken: in een kleine groep werken we in ca 3 bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur het werkboek door welke ik ook gebruik voor de coaching. Deze is gericht op bewust kijken naar wie je bent, hoe je je tijd invult en ga je praktisch handvatten geven aan hoe je hier bewust keuzes in wil maken en hoe je dit gaat aanpakken. Het is altijd een combinatie van een inhoudelijk moment en samen bezig zijn: op een creatieve manier of door middel van opdrachten die je aan het denken zetten. Vandaar de naam Stof tot nadenken.

De training organiseer ik met regelmaat zelf, of in samenwerking met Lume. Op aanvraag kan deze training ook gegeven worden in jouw eigen (bijbelstudie)groep en op jouw locatie. Hierover kun je mij het beste even persoonlijk benaderen om af te stemmen wat de wensen en mogelijkheden zijn. 

Naast de bestaande training is het mogelijk een deel hiervan te behandelen bij een eenmalige bijeenkomsten zoals  bijvoorbeeld een startzondag, bijbelkring, vereniging of zussendag. Ik ben beschikbaar als spreker, maar ook hierbij combineer ik dit graag met een leuke en inhoudelijke werkvorm. Over het thema en de invulling van de bijeenkomst gaan we samen in gesprek. Ik streef altijd naar een pakkende en passende invulling die aansluit bij de doelgroep.

Het actuele aanbod deel ik op mijn social media pagina instagram.