Wil je een coachtraject met het werkboek ‘Stof tot nadenken’ aangaan? Dan starten we het traject met een intakegesprek. Een coachtraject is heel geschikt voor als je (beter) wil weten wie je bent en waar je goed in bent en hoe je dit in praktijk kunt brengen. Dit kan doordat je bent vastgelopen, maar ook als je lekker in je vel zit en dit gewoon in jezelf wil  investeren om andere/ nieuwe keuzes te maken.

Een traject is altijd maatwerk. samen spreken we af wat haalbaar en nodig is.

Het is ook mogelijk om een los gesprek(ken) af te nemen. We bespreken samen of we dan ook aan het werk gaan met het werkboek of dat we aan de slag gaan met een concrete vraag/ knelpunt waar je mee worstelt.

Ik hanteer inkomensafhankelijke tarieven op basis van het gezinsinkomen. Ik doe dit, omdat ik het belangrijk vind dat ongeacht je inkomen het haalbaar moet zijn om coaching te kunnen volgen.

Gezinsinkomen      Uurtarief
0 – 700                  €40
700 – 1500           €55
1500 – 3000         €70
3000 – 6000         €85
6000 +                  €100
Prijzen zijn op basis van gesprekken van 60 minuten.
Bij afname van een coachtraject (minimaal 8 gesprekken) krijg je het werkboek gratis.
Bij losse gesprekken waarbij we het werkboek ook gebruiken schaf je het werkboek aan voor €7,-

Wil je eerst even kennismaken of meer informatie en daarom even vrijblijvend telefonisch contact, dan is dat uiteraard gratis.

Prijzen voor het organiseren van een inspiratiebijeenkomst of spreken tijdens een bijeenkomst is afhankelijk van de duur van de bijeenkomst, afstand en voorbereidingstijd die nodig is.
Je begrijpt het, ook dit is maatwerk. Meer informatie hierover neem een kijkje bij het tabblad “stof tot nadenken”.